Έμεινε στην ομάδα η… σημαία του Παλληνιακού ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έμεινε στην ομάδα η… σημαία του Παλληνιακού ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 | 12:59 π.μ.



Η φανέλα με το No1 στην Παλλήνη δεν αλλάζει κάτοχο, καθώς και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας θα είναι κάτω από τα δοκάρια.


Στην ομάδα του Παλληνιακού θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, καθώς η διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία της με τον έμπειρο και ταλαντούχο τερματοφύλακα.



Η φανέλα με το «Νο1» λοιπόν δεν αλλάζει κάτοχο, καθώς ο Παναγιώτης παρέμεινε πιστός στην ομάδα της Παλλήνης και θα υπερασπίζεται για ακόμα μία χρονιά την εστία του Παλληνιακού.



Ο Χριστοφιλέας πέρυσι είχε 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και συνολικά αγωνίστηκε περισσότερο από 1.200 λεπτά!! Η αγάπη του για τον σύλλογο και η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, ανταμείφθηκαν με την ανανέωση του συμβολαίου του.



Ο 28χρονος πορτιέρο θα είναι εκ των αρχηγών της νέας ομάδας που «χτίζει» η διοίκηση, καθώς τα τελευταία χρόνια φορά την φανέλα και την τιμά όσο λίγοι. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...