Η πιο συγκινητική φωτογραφία (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η πιο συγκινητική φωτογραφία (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 19 Μαΐου 2013 | 8:56 μ.μ.

Έζησαν μαζί στη μήτρα της μαμάς τους για εννέα μήνες. Τα διδυμάκια της φωτογραφίας τα συνδέει κάτι περισσότερο από τη… «συγκατοίκηση» στον αμνιακό σάκο.

Ήρθαν στη ζωή, πιασμένα χέρι – χέρι. Μια φωτογραφία λίγα λεπτά μετά τη γέννα που μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει. Συγκίνηση και ένα γλυκό χαμόγελο.

Την ανέβασε στο facebook o Dr Άρης Τσιγκρής, Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος.

Και έγραψε: μίση ώρα ζωής…έχουν δεν έχουν…και δεν ξεχάστηκαν στιγμή, οι συνήθειες μέσα στην μήτρα της μαμάς….σαν διδυμάκια που μοιράζονταν τον ίδιο σάκο και τον ίδιο πλακούντα…. συχνά στα υπέρηχα που γίνονταν κατα καιρούς πιάνονταν χέρι χέρι μέσα στην κοιλιά…τώρα κάνουν ακριβώς το ίδιο…μόλις βρέθηκαν πάλι το ένα κοντά στο άλλο……».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...