Επίθεση μέρα – μεσημέρι στη μέση της λεωφόρου Ανθούσας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επίθεση μέρα – μεσημέρι στη μέση της λεωφόρου Ανθούσας!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 28 Μαΐου 2013 | 1:29 π.μ.

616

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 78χρονη γυναίκα μέρα – μεσημέρι επειδή έκανε το λάθος να περπατά στη... λεωφόρο Ανθούσας.

H γυναίκα ένιωσε ένα δυνατό ανδρικό χέρι να τη σφίγγει στον λαιμό ενώ ο θρασύτατος κακοποιός την απείλησε και με μαχαίρι που κρατούσε με το άλλο.

«Δώσε μου ό,τι έχεις» ήταν τα μοναδικά λόγια που της είπε.

Η γυναίκα πάγωσε κι ο αδίστακτός ληστής άρχισε να ψάχνει τις τσέπες της και αφού δεν βρήκε κάτι τράβηξε με δύναμη από τον λαιμό της μια χρυσή αλυσίδα με έναν σταυρό και το έβαλε στα πόδια.

Το μόνο που κατόρθωσε να δει μέσα στον πανικό της η 78χρονη ήταν ότι ο κακοποιός επιβιβάστηκε σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε!

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...