Παλληνιακός – Γλυκά Νερά 2-0 [Βίντεο – Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός – Γλυκά Νερά 2-0 [Βίντεο – Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 7 Απριλίου 2013 | 6:09 μ.μ.

352

Ο Παλληνιακός μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη επί των Γλυκών Νερών και την πήρε εύκολα με 2-0. Έτσι, ξέφυγε οριστικά από το φάσμα του υποβιβασμού. Δεν υπάρχει σενάριο που να τον στέλνει στην Β’ κατηγορία, όποια ισοβαθμία και αν προκύψει…

Ο Κοβάνης πέτυχε το 1-0 στο 3’, όταν έκλεψε την μπάλλα από τον Κοτροζίνη και πλάσαρε διαγώνια από πλάγια θέση, μέσα από την περιοχή. Στο 18’ σε κτύπημα φάουλ του Δογάνη, η μπάλλα «έγλειψε» το δοκάρι του Παλληνιακού αλλά στο 28’ η πίεση του Ντρένοβα ανάγκασε σε λάθος τους φιλοξενούμενους και με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 2-0.

Στο 61’ από ενέργεια και πάσα του Ντρένοβα, παραλίγο ο νεαρός Κυριόπουλος να σκοράρει. Όμως δεν βρήκε την μπάλλα στην προβολή που επιχείρησε...

Διαιτητές: Παπάζογλου, Μαγουλάκης, Γιαλούρης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Κούσης, Ρακιντζόπουλος (46' Παπασαράντος), Κοκκινάκης, Καρακάσης, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Σκεντούλι, Κοβάνης (46' Κυριόπουλος), Κούνας (53' Π. Μπούρας), Πάσσαρης.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Σβόλης, Καψάλας, Δογάνης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Γάσπαρης, Μπούρμπουλας, Προβίδης (35' λ.τρ. Καλούδης), Παπακωσταντίνου, Παπάζογλου (74' Λουκής).

 

342

πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...