Πρωταθλητής Ελλάδας για 40η φορά ο Ολυμπιακός![videos] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρωταθλητής Ελλάδας για 40η φορά ο Ολυμπιακός![videos]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 | 12:02 π.μ.

pallinipress037

Πρωταθλητής Ελλάδας για 40η φορά στην ιστορία του στέφθηκε σήμερα και μαθηματικά ο Ολυμπιακός.
Ανήμερα της συμπλήρωσης 88 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, οι Πειραιώτες νίκησαν 3-0 την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και αύξησαν στους 16 βαθμούς το προβάδισμά τους από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης (66 έναντι 50), πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος.
Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στην ομάδα του Μίτσελ πέτυχαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος (14΄, 56΄) και Αμπντούν (62΄).

Ο Ολυμπιακός σφράγισε απόψε την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2012-13, έφτασε τα 40 στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (εκ των οποίων τα 15 στα τελευταία 17 χρόνια) και ισχυροποίησε ακόμη περισσότερο τον μύθο του, τον Θρύλο του...
Ο φετινός τίτλος, ο τρίτος σε ισάριθμες χρονιές της θητείας Μαρινάκη στη διοίκηση της ομάδας, ήρθε πιο γρήγορα από κάθε προηγούμενο. Από τις 10 Μαρτίου, κάποιες μέρες και αγωνιστικές νωρίτερα από τις πρόσφατες επιτυχίες της εποχής Βαλβέρδε.
Σε μια περίοδο που ο πάγκος του Ολυμπιακού φιλοξένησε τρεις τεχνικούς! Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε 17 παιχνίδια (14-3-0), ο Αντώνης Νικοπολίδης σε 3 (2-0-1) και ο Μίτσελ που έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα στις 5 αναμετρήσεις που έχει κοουτσάρει έως τώρα, ξεκινώντας με φιλοδοξίες μακράς πορείας στην τεχνική ηγεσία.
Περισσότερα στο pamesports.gr

Το πιο εύκολο από τα 40! (vids)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...