Δευτέρα 11/3 και ωρα 18:00 στη Κεντρική Πλατεία του Γέρακα, μικροφωνικη αλληλεγγυης στους κατοίκους της Χαλκιδικής που αντιστεκονται στη καταστροφικη εξορυξη χρυσου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δευτέρα 11/3 και ωρα 18:00 στη Κεντρική Πλατεία του Γέρακα, μικροφωνικη αλληλεγγυης στους κατοίκους της Χαλκιδικής που αντιστεκονται στη καταστροφικη εξορυξη χρυσου

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 | 11:05 π.μ.





Δευτέρα 11/3 και ωρα 18:00 στη Κεντρική Πλατεία του Γέρακα, μικροφωνικη αλληλεγγυης στους κατοίκους της Χαλκιδικής που αντιστεκονται στη καταστροφικη εξορυξη χρυσου στο δασος των Σκουριών.
Τρίτη, 12 Μάρτη
συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης
στους κατοίκους της Χαλκιδικής
προσυγκέντρωση στα Προπύλαια, 18.00

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...