Tα "Αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας" αποχώρησαν από το πρόγραμμα του Δήμου μας και ιδρύουν Σωματείο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Tα "Αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας" αποχώρησαν από το πρόγραμμα του Δήμου μας και ιδρύουν Σωματείο!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 | 1:56 μ.μ.

150598_3860632769023_1674539332_n Με μία λιτή ανακοίνωση στη σελίδα τους στο Facebook τα αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας μας ενημερώνουν πως μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στο πρόγραμμα του Δήμου Παλλήνης αποχωρούν και ιδρύουν σωματείο.

Εντύπωση προκαλεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση διότι όσοι ασχολούμαστε με τα δημοτικά δρώμενα γνωρίζουμε πως πίσω από την πετυχημένη συνταγή του προγράμματος του δήμου βρισκοταν πρόσωπο από τα αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας.

Και ο Δήμαρχος κος Ζούτσος αυτό μας έλεγε. (υπάρχει και σχετικό βίντεο του Παλλήνη Press).

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σας πούμε τι απάντησε η ομάδα αδεσποτάκια Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας σε επίμονες ερωτήσεις φίλων για την αποχώρηση από το πρόγραμμα του Δήμου.

Μία απάντηση που γεννά πολλά μα πολλά ερωτήματα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε την αναλυτικά

Adespotakia Geraka

Είναι έγκλημα να βοηθάς κάποια δύσκολα περιστατικά ζώων από άλλες περιοχές (ειδικά όταν αυτοί οι άνθρωποι σε βοηθούν μόνιμα στο δικό σου πρόγραμμα)????
Είναι έγκλημα να μην βγάζεις ζώα στο δρόμο που βρήκες στην Μαραθώνος και δεν έχεις που να τα πας αφού δεν υπάρχει άνθρωπος να τα ταίσει????
Είναι έγκλημα που δεν θέλω να παρατάω ζώα του δικού μου δήμου σε άλλες περιοχές που ξέρω οτι τα ταίζουν αφού αυτά τα ζώα είναι δική μας ευθύνη????

Πρέπει το πρόβλημα να μένει στα όρια του δικού μας δήμου και μόνο!!!!

Αυτά όλα και άλλα πολλά είναι η αιτία που παράτησα το πρόγραμμα.

Μη ξεχάσω την ευγενική ρουφιανιά μιας τάχα φιλόζωης .....που είχε ανησυχία για όλα αυτά και επικοινώνησε με τον ανάλογο άνθρωπο...ο οποίος βέβαια δεν μπήκε καν στο κόπο να μας ενημερώσει για το τι αλλάζει.
Σιχάθηκα του τάχα φιλόζωους.Μακριά από εμένα και από ψεύτικες ανακοινώσεις.Δεν τελειώσαμε εδω.......Συνεχίζω να βοηθάω τα αδέσποτα μου οπως εκανα τόσα χρόνια όταν κάποιοι τα βοηθούν απο την καρέκλα τους και μέσα από μεγάλα λόγια!!
Αυτά γιατί συνεχίζεται να μου στέλνετε μηνύματα και να με ρωτάτε γιατί?

Τέλος δείτε και την ανακοίνωση για ίδρυση νέου σωματείου

Tα αδέσποτα Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας ιδρύουν Σωματείο!Μετά από πέντε χρόνια ενεργής συμμετοχής στο πρόγραμμα του Δήμου Παλλήνης και λόγω αποχώρησης από το πρόγραμμα αυτό υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες πίσω μας που πρέπει να κλείσουμε και άλλες να ανοίξουμε!
Ζητούμε την συμμετοχή σας στο σωματείο αυτό για να βοηθήσουμε ενεργά τα τετραποδάκια μας είτε είναι αδέσποτα είτε δεσποζόμενα. Οι καταγγελίες κακοποιήσεων είναι αρκετές και αν δεν υπάρχει φιλοζωική ΔΕΝ μπορούμε να επέμβουμε.
Ήδη έχουμε έρθει σε επαφή με ειδικούς συνεργάτες που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας αυτή καθώς και με δικηγόρο που έχει αναλάβει τα διαδικαστικά! Εντός των ημερών θα σας ενημερώσουμε σε ποια σημεία θα υπάρχουν αιτήσεις εγγραφής.όποιος θεωρεί ότι αξίζει να συνεχίσουμε ας είναι κοντά μας!!!

Το Παλλήνη Press καλεί όλους τους φιλόζωους του δήμου να αγκαλιάσουν την συγκεκριμένη προσπάθεια διότι αξίζει πραγματικά.
Εχουμε ζήσει από κοντά καταστάσεις και πιστέψτε το πως πίσω από την συγκεκριμένη κίνηση βρίσκεται άνθρωπος ο οποίος έχει αφιερώσει την ζωή του στα ΑΔΕΣΠΟΤΑ… άλλωστε όσοι ασχοληθούν θα το διαπιστώσουν πολύ γρήγορα……

Γιώργος Λάιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...