ΔΕΙΤΕ Πως ήταν παλιά η Παλλήνη... – Το βίντεο αφιέρωμα στην Παλλήνη του χτες μέσα από τις μαρτυρίες παλαιών κατοίκων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΕΙΤΕ Πως ήταν παλιά η Παλλήνη... – Το βίντεο αφιέρωμα στην Παλλήνη του χτες μέσα από τις μαρτυρίες παλαιών κατοίκων

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 | 4:40 μ.μ.

076

Αυτό το βίντεο, κομμάτι του δεύτερου φωτογραφικού λευκώματος του Παλλήνεα που εκδόθηκε το 2007, δημιουργήθηκε με πολύ σεβασμό, από τον πόθο μας για μια κατά το δυνατόν πλησιέστερη ανασκόπηση και ανάδειξη της ιστορίας της πόλης στην οποία γεννηθήκαμε, ζούμε και δημιουργούμε.
Παράλληλα μας παρέσυρε η ιδιαίτερη γοητεία που ασκεί το παρελθόν, που βυθίζεται σε καιρούς που έχουν δύσει μέσα στα μεγάλα έργα που κατακερμάτισαν την περιοχή μας και τις περιβαλλοντικές επεμβάσεις που αλλοίωσαν το ειδυλλιακό, φυσικό τοπίο της.
Παρασυρμένοι λοιπόν, από την νοσταλγία μας, δημιουργήσαμε αυτό το λεύκωμα που φιλοδοξεί να προσφέρει μια απόδραση από την καθημερινότητα και μια ευκαιρία για ονειροπόληση.


Επισκεφθείτε το γκρουπ μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/groups/opallineus/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...