Ανακοίνωση σοκ: Φόβος για κρούσματα λύσσας στα Μεσόγεια! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανακοίνωση σοκ: Φόβος για κρούσματα λύσσας στα Μεσόγεια!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012 | 12:38 μ.μ.


Μπορεί τα πρώτα κρούσματα λύσσας που εμφανίστηκαν ύστερα από ολόκληρες δεκαετίες στο Κιλκίς να μοιάζουν ότι είναι πολύ μακριά από τα μεσόγεια όμως μια ανακοίνωση του Δήμου Μαρκόπουλου ήρθε να γεμίσει ανησυχία τους κατοίκους και των περιοχών μας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή καλούνται όλοι οι κτηνοτρόφοι και οι κυνηγοί της περιοχής του Μαρκόπουλου «να προβούν άμεσα στην καταγραφή και τον εμβολιασμό των ποιμενικών τους σκύλων»!
«Οφείλουμε ακόμη να σημειώσουμε ότι, σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτου κρούσματος επιβάλλεται η άμεση ενημέρωση των Αρμοδίων Κτηνιατρικών Αρχών (τηλ. 213-2005180, 210-2230358 και fax 210-2464802). Για την καταγραφή των ποιμενικών σκύλων παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Κερατέας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (22990-69210)» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
Όπως είναι φυσικό έχει σημάνει συναγερμός στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων αφού το ενδεχόμενο παρουσίασης της ασθένειας της λύσσας μόνον πρόσθετα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στους Μεσογείτες.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν εμφανιστεί τρία κρούσματα λύσσας σε ζώα της άγριας πανίδας στην περιοχή Μεταξοχωρίου του Κιλκίς.
Πηγή 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...