Θρήνος στη Παλλήνη – Αδέρφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θρήνος στη Παλλήνη – Αδέρφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 | 11:33 μ.μ.

re2 Σοκαρισμένη η κοινωνία της Παλλήνης αλλά και η σχολική κοινότητα από την είδηση για τον άδικο χαμό δύο νέων παιδιών. Αρκετά σχολεία του δήμου σήμερα υπολειτούργησαν διότι κανείς δεν είχε κουράγιο να μπεί στις αίθουσες.

Μαθητές και καθηγητές αγκαλιασμένοι έκλαιγαν στο άκουσμα της είδησης.
Σήμερα όλα ήταν διαφορετικά στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Παλλήνης όπου ήταν μαθητές τα δύο αδέρφια

Ο Φαμπιάν και ο Τιμ μόλις χθες ταξίδεψαν στη Γερμανία για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τον πατέρα τους και τον παππού τους αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Τα αδέλφια τα υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο παππούς τους και κατά την επιστροφή προς το σπίτι έγινε το τροχαίο που σαν αποτέλεσμα είχε τον ακαριαίο θάνατο των δύο παιδιών και τον σοβαρότατο τραυματισμό του παππού.

Τραγική φιγούρα η μητέρα η οποία ήδη βρίσκεται στη Γερμανία και η οποία έκανε τρομερό αγώνα να μεγαλώσει αλλά και να σπουδάσει τα δύο της παιδιά.

Δύο παιδιά που μόνο καλά λόγια ακούγαμε όλοι εμείς που τους γνωρίζαμε.

Αυτές τις ώρες δεν υπάρχουν λόγια να εκφραστούμε, δύο φίλοι των παιδιών μας “έφυγαν”  για πάντα από την ζωή τους και από την καθημερινότητά τους.
Κάποια θρανία από εδώ και στο εξής θα είναι κενά.
Δυστυχώς δεν θα τα ξαναδούμε στη Λεονταρίου άλλο πρωινό να πηγαίνουν με τα ποδήλατά τους στο σχολείο.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή πρέπει να ζήσουμε από εδώ και στο εξής …...

Καλό ταξίδι  Φαμπιάν .

Καλό ταξίδι Τιμ.

Θα σας θυμόμαστε για πάντα.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...