Ο Γκοτσόπουλος στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Γκοτσόπουλος στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 | 11:13 μ.μ.

Οι συσχετισμοί και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ανακοινώθηκαν επισήμως το απόγευμα της Τρίτης από την Κουμουνδούρου.

Κατά τον τρόπο αυτό ανοίγει πλέον ο δρόμος για τις προσυνεδριακές διαδικασίες που με ορίζοντα την ερχόμενη άνοιξη θα οδηγήσουν στον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, με ό,τι αυτό προϋποθέτει σε επίπεδο εσωτερικών συζητήσεων και ενδεχόμενων αντιπαραθέσεων για τις πολιτικές επιλογές, τη γραμμή και το πρόγραμμα με το οποίο το νέο κόμμα θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επόμενες εκλογές.

Με την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων καθίσταται σαφής ο συσχετισμός δυνάμεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με την ηγετική ομάδα και τον κ. Τσίπρα να παγιώνουν την ισχύ τους με ένα ποσοστό της τάξεως του 74% και την Αριστερή Πλατφόρμα να κατοχυρώνει μία σημαντική εσωκομματική φωνή με 26%.

Από τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής διαφαίνεται πως υπάρχει μία ομαλή εκπροσώπηση των συνιστωσών στο όργανο, όπου κατά το 75% αποτελείται από αιρετά μέλη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...