Γέρακας – ΣΟΚ!!! “Εαν πάθει κάτι κάποιο παιδί εγώ θα αυτοκτονήσω!!!” Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γέρακας – ΣΟΚ!!! “Εαν πάθει κάτι κάποιο παιδί εγώ θα αυτοκτονήσω!!!”

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 | 7:40 μ.μ.

Μια δυσάρεστη έκλπληξη μας περίμενε σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο του Γέρακα όπου πήγαμε να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Α.Ε. Γέρακα με τον Παλληνιακό.

Ο μαντρότοιχος του γηπέδου μετά τις τελευταίες βροχές, σε κάποιο σημείο του έχει καταρρεύσει και υπάρχει  κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Η άποψη μας είναι πως οι ομάδες σήμερα ρίσκαραν  με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών τους  στο παιχνίδι πρωταθλήματος, και αυτό θα το διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Κάποιες διαφημιστικές πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί πρόχειρα χώριζαν τον αγωνιστικό χώρο από τον δρόμο. Με πολύ απλά λόγια ανά πάσα στιγμή κάποιος ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να βρεθεί εκτός γηπέδου με σουβενίρ ένα αρκετά σοβαρό τραυματισμό ή κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Στο ρεπορτάζ που κάναμε μετά την λήξη του παιχνιδιού  διαπιστώσαμε πως από την κατάρρευση του μαντρότοιχου,  έχουν υποχωρήσει και πολλά χώματα και ο κίνδυνος πτώσης του πυλώνα του γηπέδου είναι πάρα πολύ πιθανός.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε  στους υπεύθυνους του Δήμου Παλλήνης πως καθημερινά μετά τις 15:00 γυμνάζονται στο γήπεδο πάνω από 100 παιδιά και πως οποιαδήποτε καθυστέρηση στην αποκατάσταση της ζημιάς μπορεί να αποβεί μοιραία….

Για το τέλος αφήνουμε αυτό που μας σόκαρε μιλώντας με κάποιο υπεύθυνο του συλλόγου ο οποίος  ασχολείται με τα μικρά παιδιά των ακαδημιών.

Μας είπε επί λέξη

Εάν πάθει κάτι κάποιο παιδί εγώ θα αυτοκτονήσω!!!

Υ.Γ. Να σημειώσουμε πως οι υπεύθυνοι του δήμου έχουν ήδη ενημερωθεί για το θέμα που έχει προκύψει αλλά δεν έκαναν απολύτως τίποτα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ οι δημότες πάνε ακόμα και αυτή την στιγμή στο γήπεδο για να αθληθούν……

IMG_9218
Ο χώρος ακριβώς πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες  και έξω από το γήπεδο

IMG_9173 Στο βάθος βλέπετε τις διαφημιστικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθει πρόχειρα και χωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο από τον δρόμο

IMG_9220

Λίγα ακόμα εκατοστά μπάζα να υποχωρήσουν και ο πυλώνας πέφτει

IMG_9211 IMG_9212 IMG_9215 IMG_9217  IMG_9221

Γιώργος Λάιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...