Την 1η θέση κατέλαβαν οι μαθητές του 1ου Λυκείου Παλλήνης στην 1η φάση του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Την 1η θέση κατέλαβαν οι μαθητές του 1ου Λυκείου Παλλήνης στην 1η φάση του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 | 10:10 π.μ.

061

Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Παλλήνης διακρίθηκαν στην 1η φάση του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών, καταλαμβάνοντας την 1η θέση ανάμεσα σε 33 σχολικές ομάδες που συμμετείχαν από τη βορειοανατολική και νοτιοανατολική Αττική. Συμμετείχαν με πολύ κέφι και χωρίς ιδιαίτερη ανταγωνιστική διάθεση, αλλά πέτυχαν αξιοπρόσεκτη βαθμολογική διαφορά από την 2η και 3η θέση (Σύμφωνα με τις βραβεύσεις που έγιναν στις 15 Δεκεμβρίου από το Α’ & Β’ ΕΚΦΕ ανατολικής Αττικής, http://1ekfe-anatol.att.sch.gr/ ). Ακολουθεί η Πανελλήνια φάση του διαγωνισμού στις 19 Ιανουαρίου 2013.

Δείτε παρακάτω  την επιστολή των μαθητών για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αλλά και το μεγάλο ευχαριστώ στις δύο καθηγήτριες τους κα Πόπη Ζινέλη και κα Λία Σακκά….

 Η Φυσική είναι ερμηνεία,

                                             η Βιολογία είναι υγεία

                                                                                    και η Χημεία είναι μαγεία

Κι όλα μαζί μέσα σε ένα πείραμα είναι δημιουργία!! 

Η συμμετοχή μας στον EUSO (European Union Science Olympiad) μας έδωσε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τη γοητεία τους πειράματος, τη χαρά της διερεύνησης και την ικανοποίηση της επιβεβαίωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συνοδοιπόρους της προσπάθειας μας, κα Πόπη Ζινέλη και κα Λία Σακκά (Χημικός και Βιολόγος αντίστοιχα) που ήταν στο πλάι μας συνεχώς, μας ενέπνευσαν αλλά και μας καθοδήγησαν σε όλη την διαδικασία της προετοιμασίας και της διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Παλλήνης

Βακαλόπουλος Αντώνης

Καρβελάς Νίκος

Καββαδά Δανάη

Κορδαλή Θεοδώρα

Τσιόρτας Ηλίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...