Ποδηλατάδα με πολύ… κέφι στην Κάντζα! [Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ποδηλατάδα με πολύ… κέφι στην Κάντζα! [Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 | 8:49 π.μ.

podilatada-geniki
Μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου, συγκεντρώθηκαν χθες το πρωί στο πάρκο της Κάντζας επί της Αφ. Ηρώων, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία του ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ», που διοργάνωσε ποδηλατάδα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό μεταξύ των συμμετεχόντων, ο καιρός επίσης εξαιρετικός, παρά τη λίγη συννεφιά και γενικότερα όλα ήταν ιδανικά γι’ αυτή την βόλτα!
pod-mikroi-megalioi-e1353240427258
Η διαδρομή είχε ως εξής: ΑΦ.ΗΡΩΩΝ, ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ, ΜΕΓΑΚΛΕΟΥΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΥ, ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥ, ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ, ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ και επιστροφή.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Γιάννης Τιλκιτζής, δήλωσε στο «Ζω Παλλήνη», που βρέθηκε εκεί, σχετικά με τη πρωτοβουλία: «Η προσπάθειά μας αυτή έχει ξεκινήσει πριν από έναν χρόνο και στόχος είναι να βγει ο κόσμος από το σπίτι του να αφήσει το αυτοκίνητο και να πάρει το ποδήλατο για να βγει βόλτα με τα παιδιά του. Συγχρόνως έχουμε καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση στον Δήμο για την δημιουργία ποδηλατοδρόμου στην περιοχή. Ο στόχος είναι να ενωθεί όλη η Παλλήνη με αυτόν τον ποδηλατόδρομο και γι αυτό ζητάμε από τον Δήμαρχο να προωθήσει αυτή την πρόταση ώστε να ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα και να ξεκινήσει η υλοποίησή της άμεσα».
pallinipress006

http://zwpallini.gr/podilatada-me-poli-kefi-stin-kantza

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...