Ζούτσος προς εργαζόμενους στο δήμο Παλλήνης: Με τσαμπουκά ξεκινήσατε την κατάληψη, με τσαμπουκά θα σας την σπάσω!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ζούτσος προς εργαζόμενους στο δήμο Παλλήνης: Με τσαμπουκά ξεκινήσατε την κατάληψη, με τσαμπουκά θα σας την σπάσω!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 | 8:34 μ.μ.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 
EMAIL: sydpallini@yahoo.gr
ΠΑΛΛΗΝΗ 6/11/2012 Αρ. Πρωτ. 63

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στις 5 Νοεμβρίου 2012 οι εργαζόμενοι του Δήμου Παλλήνης, ξεκινήσαμε κινητοποιήσεις αντίστασης 
στα προς ψήφιση μέτρα, καταλαμβάνοντας τις Υπηρεσίες του Δήμου. Από τις πρώτες κιόλας ώρες δεχτήκαμε την επίσκεψη της Αστυνομίας η οποία και έλαβε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κινητοποίηση.
Ταυτόχρονα, με εντολή του Δημάρχου Ζούτσου Αθανάσιου (ΠΑΣΟΚ) και του Γ.Γ. Τέντη Γεώργιου, με πρόφαση λόγους μισθοδοσίας, συντάχθηκαν λίστες με τα ονόματα όσων ήταν αντίθετοι με την κατάληψη, οι οποίες και κυκλοφόρησαν ανάμεσά μας προς υπογραφή, σε μια προσπάθεια διχασμού και εκφοβισμού μας. Η διαδικασία αυτή έλαβε χώρα τόσο στο αμαξοστάσιο καθαριότητας όσο και στο Δημαρχείο και οι λίστες υπογράφτηκαν από μια μικρή μειοψηφία εργαζομένων.
Σημεωτέον ότι η υπογραφή στο χώρο του αμαξοστασίου, έγινε παρουσία του Γ.Γ. και του Αντιδημάρχου/υπεύθυνου για την καθαριότητα Αβαρκιώτη Φώτιου.
 Σήμερα 6 Νοεμβρίου 2012, η ανωτέρω διαδικασία επαναλήφθηκε και αφού η Διοίκηση του Δήμου διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούμαστε από τέτοιες πρακτικές, υιοθέτησε επιθετική τακτική εναντίον μας. Τα ακριβή λόγια του Δημάρχου ήταν τα εξής: «Με τσαμπουκά ξεκινήσατε την κατάληψη, με τσαμπουκά θα σας την σπάσω», αφήνοντάς μας όλους εμβρόντητους με τους ανάρμοστους χαρακτηρισμούς του για τις δημοκρατικά ληφθείσες αποφάσεις των Γενικών μας Συνελεύσεων.
Πραγματοποιώντας τον εκφοβισμό του και χωρίς να χάσει χρόνο, ο Γ.Γ. κινήθηκε απειλητικά προς συνάδελφό μας που βρισκόταν κοντά στην πόρτα περιφρουρώντας την κατάληψη. Την ίδια στιγμή, ο Δήμαρχος με τη σειρά του, αποθώντας βίαια κάποιους από εμάς, τράβηξε το πανό, που αποκολλούμενο από τη μία μεριά, παρέσυρε συναδέλφους, χτυπώντας μάλιστα έναν από αυτούς στο πρόσωπο. Κι όλα αυτά, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί συζήτηση του Δημάρχου με τους εργαζόμενους, κατά την οποία μας παραπλάνησε για μια ακόμη φορά σχετικά με τις διαθέσεις του απέναντι στον δίκαιο αγώνα που μας άφησε να πιστέψουμε ότι μπορεί να γίνει κοινός.
Προς απόδειξη της ανωτέρω αψυχολόγητης στάσης, καλό θα ήταν στο σημείο αυτό να θυμηθούμε ότι πρόκειται για την ίδια Διοίκηση, που καλούσε στις 7 Σεπτεμβρίου 2012, τους εργαζομένους του Δήμου και τους Δημότες σε κοινό αγώνα, αναφέροντας σε σχετική επιστολή του Δημάρχου: «Αν δεν αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σήμερα, το αύριο θα είναι δυσβάσταχτο για όλους».
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Παλλήνης συνεχίζουμε πιο ενωμένοι από ποτέ και μένουμε πιστοί στον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα όχι μόνο των υπηρεσιών των Δήμων μας, που θα επιβαρύνει το Δημότη και θα γεμίσει για μια ακόμη φορά τις τσέπες των επιτήδειων αλλά και όλων των εθνικών και ηθικών αξιών που δοκιμάζονται καθημερινά. Τέτοιες πρακτικές τρομοκράτησης, εκφοβισμού και ψεύτικων εντυπώσεων δεν θα περάσουν ούτε στους εργαζόμενους ούτε στους Δημότες, τους οποίους θα φροντίσουμε στο εξής να κρατάμε ενήμερους για παρόμοια περιστατικά.

Το Δ.Σ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...