Γιώργος Βογιατζής: "Ας ξυπνήσουν επιτέλους κάποιοι από το Δήμο μας!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιώργος Βογιατζής: "Ας ξυπνήσουν επιτέλους κάποιοι από το Δήμο μας!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 | 2:33 μ.μ.







Στο Δημο Παλληνης υπαρχει καθολου μυαλό και υπαρχει καποιος που να επιβλεπει τα εργα; Υποτιθεται οτι ανακατασκευαζεται το παλιο δημαρχειο της Παλληνης το οποίο θα κοστισει, οπως ακουγεται, 600.000,00 €. Καθημερινα σπανε τοιχους και ντουβαρια, τα δε μπαζα πεφτουν πανω στο δρομο και στην πλατεια. Ειναι τοσο δυσκολο να βαλουν ενα προστατευτικο δυχτι, οπως γινεται σε ολο τον κοσμο, ωστε να μην κινδυνευουν οι περαστικοι και τα παιδια της γειτονιάς. Ειναι αναγκη η σκονη να τρωει μαζι με τους κατοικους της περιοχης καθε μεσημερι; Θα γινει κανενα ατυχημα και μετα θα θεωηρθει παραπλευρη απωλεια. Ημαρτον πια. Δεν υπαρχει επιβλεπων μηχανικος απο πλευρας δημου; δεν υπαρχει μηχανικος του εργου; Ποσο μυαλο θελει δηλ. για να μπει ενας προστατευτικο δυχτι; Για να μη μιλησουμε για το πιο σημαντικο οτι οι εργαζομενοι δεν εχουν ουτε τους στοιχειωδους κανονες προστασιας απο τυχον εργατικο ατυχημα. Με 600.000,00 € που θα παρει ο αναδοχος εργολαβος μπορει να λαβει και τους στοιχειωδες κανονες προστασιας τοσο των εργαζομενων, οσο και των περαστικων. Ας ξυπνησουν καποιοι εκει στο δημο και ας χαιρονται επειδη ασφαλτοστρωσαν μερικους δρομους της επιλογης τους!!!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...