Αναδιάρθρωση Δ.Σ. και Ε.Γ. Αναπτυξιακού και Επιστημονικού Συνδέσμου Αν. Αττικής – Νέος πρόεδρος ο Λάμπρος Γκόγκας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αναδιάρθρωση Δ.Σ. και Ε.Γ. Αναπτυξιακού και Επιστημονικού Συνδέσμου Αν. Αττικής – Νέος πρόεδρος ο Λάμπρος Γκόγκας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 | 11:08 π.μ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής που μου έκαναν την τιμή να αναλάβω τα καθήκοντα του Προέδρου του ΑΠΚΕΣΠΑΑ.

Σε μία δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία για την χώρα μας , είναι επιτακτική η ανάγκη να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό Σύνδεσμο Πολιτών με κύρια κατεύθυνση την ανάδειξη των προβλημάτων στις κατά τόπους περιοχές. Να προσπαθήσουμε μέσα από τις θέσεις μας και τις προτάσεις του Συνδέσμου να συμμετέχουμε παραγωγικά στον δημόσιο διάλογο.

Θέτουμε ως  στόχο μας την ανανέωση του ΑΠΚΕΣΠΑΑ όπως επίσης και την Οργανωτική του ανασύσταση .

Γι΄ αυτό το λόγο, απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Ενεργούς Πολίτες  της Ανατολικής Αττικής να έρθουν κοντά μας και να «αγκαλιάσουν» την προσπάθεια, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό μοχλό πίεσης στις τοπικές μας Αρχές και να κάνουμε τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο έναν δίαυλο για να ακούγεται η φωνή του Πολίτη .

ΓΕΡΑΚΑΣ 13/11/2012

Με Τιμή

Λάμπρος Χ. Γκόγκας

Πρόεδρος  ΑΠΚΕΣΠΑΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παλλήνη Αττικής Email: anespa2001@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από 13-11-2012 η σύνθεση (απόφαση 12-11-2012) του Διοικητικού και Γενικού Συμβουλίου έχει όπως παρακάτω.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

palliipress004

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...