Ο Έλληνας με το υψηλότερο IQ στον κόσμο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Έλληνας με το υψηλότερο IQ στον κόσμο

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 | 1:49 π.μ.

katsioulis301012

Ενα από τα τεστ ευφυϊας που εμφανίζονται ως διαφημιστικά σε διάφορα σάιτ ήταν αφορμή να ανακαλύψει ο Ευάγγελος Κατσιούλης το εξαιρετικά υψηλό IQ του, το οποίο τον καθιστά τα τελευταία χρόνια τον άνθρωπο με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στον κόσμο.

0 36χρονος Έλληνας ψυχίατρος με σπουδές που εκτείνονται στη Φιλοσοφία, στην Ψυχοφαρμακολογία και με ενεργή συμμετοχή στην ιατρική έρευνα αναδείχθηκε ως ο άνθρωπος με την κορυφαία νοημοσύνη παγκοσμίως και από το World Genius Directory αφού το ΙQ του υπολογίστηκε στο 198, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

''Δεν ήταν σκοπός μου να είμαι σε καμία κορυφή. Πάντα έκανα αυτές τις δοκιμασίες για να διασκεδάζω'' δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ προσθέτει: ''Το ότι έχω μία επίδοση από τις καλύτερες που υπάρχουν δεν ήταν σκοπός. Υπάρχουν άλλα μέλη λεσχών που το έχουν ως σκοπό. Τους εύχομαι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να με ξεπεράσουν.''

''Στο σχολείο είχα κάποιες ενδείξεις. Μεγάλες επιδόσεις, καλές θέσεις σε διαγωνισμούς, στις πανελλήνιες. Στη Μαθηματική Εταιρεία είχα επίσης καλές επιδόσεις''.

Η διαχείριση της διαφορετικότητας δεν είναι κάτι εύκολο

Παραδέχεται βέβαια πως ''Η διαχείριση της διαφορετικότητας των ανθρώπων με υψηλό δείκτη νοημοσύνης δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς να το χειριστεί εύκολα''. ''Οτιδήποτε έχει κάποιος και τον διαφοροποιεί από ένα μέσο όρο, μπορεί να αποτελέσει λόγο για να κάνει τη ζωή του καλύτερη ή λόγο να την κάνει χειρότερη'' αναφέρει.

''Αν κολλήσεις σε αυτό που λέει ένα χαρτί για το δείκτη νοημοσύνης σου και πόσο διαφορετικό σε κάνει αυτό, τότε μπορεί να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στη ζωή σου'' εξηγεί ο Ευάγγελος Κατσιούλης.

Ο δεύτερος είναι ένας μάλλον reality αισθητικής Αμερικανός, ο Ρικ Ρόσνερ, με IQ 192, ο οποίος έχει γράψει σενάρια για διάφορες τηλεοπτικές σειρές, ενώ για πολλά χρόνια έβγαζε τα προς το ζην ως στρίπερ και γυμνό μοντέλο.

http://news247.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...