[ΒΙΝΤΕΟ] Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή – Από τον Μάρτιο του 2012 η αντιπολίτευση του δήμου δήλωνε πως θα προσφύγει στον εισαγγελέα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

[ΒΙΝΤΕΟ] Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή – Από τον Μάρτιο του 2012 η αντιπολίτευση του δήμου δήλωνε πως θα προσφύγει στον εισαγγελέα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 | 9:32 μ.μ.

Από τον Μάρτιο του 2012  η αντιπολίτευση του δήμου δήλωνε πως θα προσφύγει στον εισαγγελέα
090
Το παρακάτω ηχητικό απόσπασμα είναι από την συνεδρίαση της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής τον Μάρτιο του 2012 με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση του οικονομικού απολογισμού της επιτροπής.
Ο κος Μήλας μέλος της επιτροπής δηλώνει παρουσία και του επικεφαλή της αντιπολίτευσης κου  Μερτύρη Παναγιώτη ότι η δημοτική του ομάδα θα προσφύγει για το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην επιτροπή.
Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με αυτά που είπε ο κος Ζούτσος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι με υπόδειξη του Γενικού Γραμματέα κου Τέντη η αντιπολίτευση πήγε στο εισαγγελέα. Τα λεγόμενα του δήμαρχού κάποιοι έτρεξαν να τα αναπαραγάγουν σε γνωστή φιλοπαραταξιακή προς την διοίκηση του δήμου εφημερίδα.
Αγαπητοί κύριοι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο ……
Πέρασε ο καιρός που οι δημότες είχαν μόνο δύο blogs  για  την ενημέρωσή τους και διάβαζαν μόνο αυτά που τους σερβίρατε.
Όσο για τον κο Τέντη θα καταλάβετε πως άλλα έλεγε σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την αντιπολίτευση και άλλα στη πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κα Παπανικολάου Κατερίνα
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
συνεχίζεται……………

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...