Δημότης Παλλήνης: Κάτω Μπαλάνα (Γέρακας) γειτονιά "φάντασμα" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημότης Παλλήνης: Κάτω Μπαλάνα (Γέρακας) γειτονιά "φάντασμα"

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 | 8:38 μ.μ.


Καλημερα σας και καλο μηνα σε ολους!! Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση:
Όταν ο δημος (και μπραβο του για αυτο) στελνει το συνεργειο σε διαφορες γειτονιες του δημου του για να καθαρισει τα ξεροχορτα διπλα απο τα πεζοδρομια και τα παρκα , δεν ειναι και υπευθυνος μετα απο αυτη τη διαδικασια να μαζευει τα ξεροχορτα και να μην τα αφηνει παρατημενα στα ρειθρα και στα πεζοδρομια απο οπου κοπηκαν?

Ρωταω διοτι προχτες ηρθαν οι ανθρωποι ,τα εκοψαν ,περναγαν με τις μεσινεζες απο παντου ,κοβαν , και φευγαν με αποτελεσμα απο χτες και σημερα που φυσαει ολα τα ξεροχορτα να ναι μεστη μεση των δρομων και να μαστε κατι σαν ..φαρουεστ να το πω, σαν πολη φαντασμα!!Εγω προσωπικα εχω κουραστει να βγαινω καθε μια ωρα και να σκουπιζω ,κανοντας δουλεια αλλων.Αν ειναι να κανουμε μια δουλεια να την κανουμε σωστα και ολοκληρωμενα..
Επισης απο προπερσι μας εχουν φτιαξει εδω στη γειτονια καποια παρτερια τα οποια ειναι παραμελημενα, χωματα και πετρες απο το σκαψιμο που χαν κανει και παραμελημενα μη εχοντας ερθει καποιος αρμοδιος ή υπευθυνος γι αυτα να δει , υπαρχει κανενα δεντρο? υπαρχει κανα λουλουδι? Μπαζα πανω στα μπαζα και ξεροχορτα. Γιατι δηλαδη εμεις δημοτες δεν ειμαστε, καθημερινα μοχθουμε για την ομορφια της γειτονιας!!!!Δημος δεν ειναι μονο οι κεντρικες πλατειες ειναι ολο το κομματι της περιοχης που πλαισιωνει το δημο..Και η περιοχη για την οποια μιλαω ειναι η κατω Μπαλανα, τα συνορα με τα γλυκα νερα, ναι τα συνορα στα οποια υπαρχει ενα τεραστιο παρκο πανω απο το ρεμα Παναγιτσα, το οποιο ο Δημος δεν εχει ενδιαφερθει να βαλει μια παιδικη χαρα, ενα παγκακι, αντιθετως πεταξε 10 δεντρα, που στραβογερνουν, και χρησιμοποιειται ενα ολοκληρο παρκο για τουαλετα σκυλων..δεν μπορεις να πατησεις απο τις ακαθαρσιες..Και σε αυτη τη γειτονια επισης υπαρχουν παιδια που θελουν να παιξουν..Αλλα απο οτι φαινεται εμεις δεν ειμαστε κοντα στη κεντρικη πλατεια αρα δεν δικαιουμαστε ομορφια.

Ευχαριστω!


Υ.Γ.
Απο την πλευρα μου να ενημερωσω οτι δεν ανηκω ουτε σε κομματα ή οτιδηποτε αλλο απλα σαν πολιτης του δημου Γερακα εκφραζω τα παραπονα μου...Επισης εδω και καιρο παρακαλω το δημο τουΓερακα να κανει κατι με την αδεσποτη αγελη σκυλων που κατα καιρους μου εχουν επιτεθει και σε μενα και στα παιδια μου και σε αλλο κοσμο που γνωριζω ,προσωπικα εχω απευθυνθει στο δημο σε συγκεκριμενα ατομα και εχω παρει ...ξερετε τι!!!!!!Δηλαδη τι αλλο?Και οχι απλα αυτο αλλα χλευαζομαι κιολας?Αναγκαστικα τις προαλλες να παρω 3 παιδια και να παω στο Δημαρχειο να παραπονεθω σχετικα ..αφου πρωτα επι 2 ωρες ο ενας με εστενε στον αλλον τηλεφωνικα!!!!Δηλαδη πρεπει να απειλησουμε με καναλια?

http://www.facebook.com/groups/252682064747254/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...